• Γαρνίρουμε με μαϊντανό και φέτα και σερβίρουμε.
  • Μαϊντανός
  • Εκτέλεση:

    1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
    2. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
    3. Προσθέτουμε τις πιπεριές και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
    4. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμα.
    5. Προσθέτουμε τις τομάτες και τον πελτέ.
    6. Χαμηλώνουνε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
    7. Με μια ξύλινη κουτάλα κάνουμε 4 λακούβες και σπάμε σε αυτές ένα – ένα τα αυγά.
    8. Καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για 5-10 λεπτά ανάλογα με το πώς θελουμε τα αυγά μας.
    9. Γαρνίρουμε με μαϊντανό και φέτα και σερβίρουμε.
  • Μαϊντανός