Υλικά:

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 300γρ κιμάς μοσχαρίσιος, άπαχος (μαγειρεμένος)
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα, τριμμένα
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι

    Εκτέλεση:

    1. Πλένουμε καλά τις πατάτες με τη φλούδα και τις τρυπάμε προσεκτικά με ένα πιρούνι.
    2. Τυλίγουμε τις πατάτες με χαρτί κουζίνας και τις βρέχουμε ελαφρά, μέχρι να είναι νωπό το χαρτί.
    3. Βάζουμε τις πατάτες σε ένα βαθύ πιάτο και τις ψήνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 4 λεπτά (2 λεπτά από την κάθε πλευρά).
    4. Αφαιρούμε τη χαρτοπετσέτα και μόλις κρυώσουν, τις κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
    5. Με ένα κουτάλι σκάβουμε ελαφρά το εσωτερικό τους και προσθέτουμε τον κιμά.
    6. Γαρνίρουμε με τριμμένο καρότο, ρίγανη, θυμάρι και φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.
    5 2 ψήφοι
    Αξιολόγηση
    Εγγραφείτε
    Ειδοποίηση για
    guest
    0 Σχόλια
    Νεότερα
    Παλαιότερα Με τις περισσότερες ψήφους
    Ενσωματωμένα σχόλια
    Δείτε όλα τα σχόλια

    Διαβάστε Επίσης

    Σοκολατάκια χωρίς ζάχαρη με 5 υλικά!

    70γρ κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη Εκτέλεση: Η πιο εύκολη συνταγή για όλες τις στιγμές που θέλετε να απολαύσετε ένα γρήγορο γλυκό,

    Κολοκυθόσουπα: Συνταγή για την πιο light & νόστιμη φθινοπωρινή σούπα

    Οι σούπες τώρα το φθινόπωρο είναι αγαπημένη επιλογή, αφού είναι εύκολες, θρεπτικές, νόστιμες και χορταστικές! Η κολοκυθόσουπα είναι μια από

    Δροσερη σαλάτα με φακές και dressing πορτοκαλιού

    Χυμός από 1 πορτοκάλι Εκτέλεση: Παξιμάδια ολικής αλέσεως, συνοδευτικά Για το dressing: Αν έχεις βαρεθεί τα όσπρια σε σούπα, ειδικά