• Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
  • Πιπέρι
  • Εκτέλεση:

    1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πλιγούρι για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
    2. Προσθέτουμε το νερό και μόλις βράσει, αφαιρούμε από τη φωτιά.
    3. Αφήνουμε το πλιγούρι στο τηγάνι με το καπάκι του για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.
    4. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας με το πλιγούρι και ανακατεύουμε.
    5. Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι τα υλικά του dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα.
    6. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
  • Πιπέρι